OKULUMUZ

05.12.2014 2930

2012 yılında Nurdağı Nurten Öztürk Ortaokulunda okulumuz Nurdağı İmam Hatip Ortaokulu adıyla  2 sınıf olarak eğitime açılmıştır. Kurucu müdür Mehmet TOR'dur. Okulun ilk açıldığı sene kadrolu öğretmeni olmayıp tamamı başka okullardan görevlendirme ile çalışmıştır. Okulumuz 2012-2013 eğitim öğretim yılı sene başında ilçemiz 75.yıl İlköğretim okulu'nun okul dönüşümü sonucu 75.Yıl İmam Hatip Ortaokulu olarak dönüşmüşmesi sonucu okulumuz yeni adıyla 75.Yıl İlköğretim okulu binasına taşınmış olup, iki yıl süre ile burada Nurdağı İmam hatip Lisesi ile birlikte eğitim öğretime devam edilmiştir. 2014-2015 eğitim öğretim yılı başında okulumuz binası 75.Yıl ilkokulu olarak tekrar dönüşüm yapıldığından okulumuz Nurdağı Anadolu İmam hatip Lisesi ile birlikte Nurdağı Anadolu Lisesi binasına taşınmıştır. 2015-2016 eğitim öğretim yılında Okulumuz kendi binasına taşınmış ve okulumuzun ismi Hüsniye Özdemir İmam Hatip Ortaokulu olarak değiştirilmiştir.